Kategorie
IMPAR SUBLIMACE a.s.

Deky z vlastných fotografií

Potrebujete originálny darček? Odporúčame najväčší hit deky z vlastných fotografií, ktorá zaručene poteší pretože je to veľmi originálny darček, ktorý obdarovaného nielen zahreje ale neuveriteľne poteší!
Stačí sa len zamyslieť čo má obdarovaný rád. Sú to vnúčatá? Partner? Domáci maznáčik? Zážitky z dovolenky? To všetko vyzerá na deke úžasne a tvorba v našom najmodernejšom online Designeri zaberie len pár minút. Deky si môžete vytvoriť podľa vlastnej predstavy s neobmedzeným množstvom fotografií a textov alebo jednoducho využite naše šablóny pre tvorbu vlastnej deky.

 

99% ľudí miluje svoje vnúčatká a najradšej by s nimi strávili čo najviac času, preto každého
veľmi poteší, keď sa bude môcť zababušiť do deky s ich fotografiami. Darček čo zožne zaručene úspech.

 

 

Deku nevyužívajú len ľudia, ale psíci sa radi zaboria do hrejivé fleecové deky na ktoré sú na vždy zvečnené. Nie je to snáď roztomilé? Zvieratká má každý rád a komu by neurobila radosť deka z fotiek jeho miláčikov? Predstavte si tú radosť obdarovaného až bude môcť večer so svojimi miláčikmi zahriať tou najkrajší dekou na svete. Pokiaľ máte záujem o deky pre psíkov tak ponúkame aj menšie rozmery fotodek.

 

 

Dýchate iba pre svojho partnera? On to má určite rovnako a preto ho iste nepoteší nič viac než vaše spoločné fotografie ktoré môžete originálne zvečniť trebárs na deke. Chcete tiež fotky v tvare srdiečka? stačí použiť našej šablónu a deku budete mať vytvorenú za pár minút v jedinečnom dizajne. Na deku k fotkám môžete dopísať vlastný text, takže vaše vyznanie môžete zvečniť spolu s fotografiami.

Deka je ideálny darček ku všetkým príležitostiam: Vianoce, Narodeniny, Valentín, Narodenie bábätka, Svadby

    

  

 

Pre tých najnáročnejších sme prichystali prešívanou fotodeku, ktorá je potlačená z oboch strán, ktoré sa k sebe zošijú s vrstvou vatelínu čím vznikne naozaj silná deka, ktorá už dokonca nahradí perinu.

     

 

 

Obávate sa životnosti fotodeky? Tak to naozaj zbytočne keďže tlač vykonávame najmodernejšou a najšetrnejším spôsobom akým to len možné, a to sublimácie pri ktorej sa Ecosolventní farbivo dostáva priamo do štruktúry vlákna, preto deku môžete bez obáv prať, bez toho aby sa tlač poškodil

 

S výrobou originálnych diek z vlastných fotografií sme prišli ako prví v Európe už v roku
2013 a garantujeme prvotriednu kvalitu materiálu a zákazníckej podpory, ktorá vám rada pomôže vytvoriť jedinečný darček.

 



Späť na výpis článkov